Başbakan Erdoğan'ı destekleyeceğiz

Başbakan Erdoğan

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Oktay Sümer, önümüzdeki günlerde seçilecek olan Cumhurbaşkanı'nın bütün toplumu kucaklaması gerektiğini söyledi. Türkiye'nin siyasi ve toplumsal tarihini bilmesi gerektiğini belirten Sümer, Başbakan Recep Tayip Erd

GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Memur-Sen tarafından geleneksel hale gelen iftar yemeği bu yıl Hocapaşa Restaurantta yapıldı.Yemeğe Memur-sen’e kayıtlı Sendika yöneticileri sendika üyeleri katıldı. İftar yemeği öncesi Memur-Sen temsilcisi Oktay Sümer, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sümer ilk kez halkın Cumhurbaşkanı seçtiğinin belirterek konuşmasının şöyle sürdürdü, “Türkiye’yi bilen milletiyle  ortak yada  benzer bir hayat öyküsüne sahip  milletle aynı sıkıntıları çeken  milletin sevinçlerini, gelenek  göreneklerini  bilen ve yaşayan , medeniyetin  değerlerini  yaşayan  ve yana Türkiye’nin  siyasi  ve toplumsal  dengelerini bilen  ve yönetebilen  bir  Cumhurbaşkanı istiyoruz”

 

TÜRKİYE’Yİ ÖNE GÖTÜRMELİ

“Bizler Türkiye”nin  siyasi, ekonomik  kültürel  ve toplumsal  açıdan  bugün ulaştığı seviyeye  bakarak , geçmişte  yaşadığımız  sıkıntı  ve baskıları,devletin  karşı karşıya kaldığı küresel  operasyonları, millet-devlet  arasında çıkarılan  çatışmaları ve bunları çıkartanları  asla unutmadık  ve unutmayacağız. Üniversite kapılarından geri çevrilen genç kızlarımız Kuran kursularına  gidemeyen  çocuklarımızın  baş örtülü olduğu için  memurluğu son verilen kadın kardeşlerimizi, Kürt   olduğu için ötekileştirilenleri  evladıyla  Kürtçe  konuştuğu için  Jandarma şiddetine maruz kalan  anneleri, kesintisiz  eğitim uygulamasıyla  kendi çocuklarına  ve gençlerine zulüm  eden devlet  aygıtını  katsayı uygulamasıyla  siyaseten  Kat  sistemine dayanan  eğitim sistemini  bu ülkede yaşadık” dedi.

 

CUNTA DÖNEMİNİ YAŞIYORUZ

Sümer 28 Şubat’ın izlerinin hala geçmediğini belirterek, “ 28 Şubat’ın  zulmünün  etki ve travmaları  hala tam olarak bitmediğini Türkiye’de sıkıntı sona erdiğini  daha  müreffeh  daha huzurlu ,bir ülke olduğunu belirterek “Yollarımız havaalanlarımız  hastanelerimiz ,Üniversitelerimiz , köprülerimiz  barajlarımız her geçen gün artıyor hayat kalitemiz  sürekli yükseliyor .Çözüm süreciyle  birlikte  terör ve terör mağduriyeti son eriyor. Kesintisiz eğitim yerine 4+4+4 sistemiyle  çocuklarımız  daha esnek tercihlerde bulunabiliyor. Türkiye’de İmam Hatip Ortaokulları açıldı. Katsayı uygulaması sona erdi. Kız öğrencilerimiz ve kadın kamu görevlisi kardeşlerimiz  başörtüsüyle  eğitim görebiliyorlar.”

 

DESTEĞİMİZ TAM

“Kamu görevlileri toplu sözleşme hakkına sahip kılınırken , işçilerin grev  yasakları  azaltıldı  hak ve özgürlüklerin esas yasakların istisna  olduğu bir Türkiye  var artık.  Filistin’in Arakan’ın Somali’nin yardımına koşan  artık bir Türkiye var.  Türkiye bölgesel ve küresel ölçekli konularda sözü dinlenen, tepkisi merak edilen bir ülke konumuna geldi.  Bütün bunlar son 10 yıllık dönemdeki siyasi ve ekonomik istik ararın  demokratikleşme  ve  özgürleşme kararlılığını sonucudur”  şeklinde konuştu.  Sümer, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ